Juridisch kompas

Onze bestuurlijke en politieke sensitiviteit onderscheidt ons binnen de advocatuur. In het krachtenveld waarin wij opereren hebben wij oog voor méér dan alleen de juridische kant van de zaak. Wij bieden onze cliënten een juridisch kompas waarbij onze excellente dienstverlening voorop staat. Wij vinden het belangrijk om als adviseur naast onze cliënten te staan en investeren in duurzame relaties. We denken graag mee - ook buiten de juridische kaders of een specifieke zaak - met operationele en strategische vraagstukken.

Mohammed en Sander

Mohammed is ruim twee jaar werkzaam als advocaat bij de sectie Ondernemingsrecht. Voor het project Jonge meesters door jonge meesters is Mohammed geportretteerd door Sander Coers, een jonge getalenteerde fotograaf. Sander heeft een visualisatie gemaakt waarbij hij zijn eigen herinneringen heeft laten samensmelten met de eerste zaak van Mohammed; een procedure over het uitgeven van certificaten bij nieuwe fruitsoorten.
“Je kunt de zaken niet los zien van de maatschappelijke dimensie.” Mohammed Kalmoua
Mohammed houdt zich voornamelijk bezig met adviseren en procederen, waarbij optimale samenwerking en het beste resultaat behalen voor de cliënt voorop staat. Naast het ondernemingsrecht komt hij ook met andere rechtsgebieden in aanraking. Dat maakt het werk bij Pels Rijcken voor hem juist zo aantrekkelijk. “Mijn praktijk bestaat uit allemaal bijzondere zaken. Er spelen niet alleen financiële maar ook maatschappelijke en politieke belangen. En dat maakt het zo uniek”. Bekijk hieronder zijn video om meer te weten te komen over zijn werk.
“Mijn zaken verschijnen regelmatig in het landelijk nieuws.” Mohammed Kalmoua

Ontdek de verhalen

Pels Rijcken behartigt de belangen van de Staat, publieke organisaties én ondernemingen. We doen veelal zaken met maatschappelijke impact. Zaken die er toe doen. Bekijk ook het verhaal van Nina Bontje, Max Beekes en Max Pijlman hieronder.