Samen één team

In de overtuiging dat het onze dienstverlening én de kwaliteit van onze organisatie ten goede komt, willen we dat onze kantoorgenoten zoveel mogelijk een afspiegeling van de samenleving zijn. Medewerkers moeten zichzelf kunnen zijn en zich bij ons thuis voelen. Wij vormen één team. We behandelen mensen eerlijk en gelijk en zetten ons in voor een inclusieve werkomgeving, waarin iedereen zich gerespecteerd en gewaardeerd voelt en waarin iedereen van toegevoegde waarde is.

Sara en Joep

Sara is sinds 2019 werkzaam als advocaat bij de sectie Ruimte en milieu. Joep Hijwegen is een jonge getalenteerde straatfotograaf. Met een uitgebreid portfolio dat genres bestrijkt van landschapsfotografie tot portretten en documentaire projecten, weet Joep Heijwegen telkens weer emoties en verhalen te vangen in zijn beelden. Joep heeft een visualisatie van de praktijk van Sara, het omgevingsrecht, gemaakt. Het omgevingsrecht is een breed en divers rechtsgebied. Aan de ene kant gaat het om het mogelijk maken van ruimtelijke ontwikkelingen, zoals de bouw van woningen, windturbineparken of de aanleg van een snelweg. Aan de andere kant gaat het om de natuur, zoals het beheer van natuurgebieden, de dieren die er leven en de waterkwaliteit etc. Joep heeft de praktijk door middel van een 'scheidslijn' tussen stad en natuur vastgelegd.
“het is een kantoor waar je erg veel leert en waar het heel gezellig is.” Sara van Winzum
“Sara werkt met veel plezier aan diverse maatschappelijke dossiers op het gebied van binnenstedelijke (her)ontwikkeling, grote infrastructurele projecten, natuurbescherming, klimaat en energietransitie. Ze werkt aan diverse dossiers, zoals het natuurbeheer in de Oostvaardersplassen en het stikstofdossier. ” Bekijk hier­onder haar video om meer te weten te komen over haar werk.
“Ik krijg veel vrijheid en de ruimte om te groeien.” Sara van Winzum

Ontdek de verhalen

De unieke visuals en casus zijn te zien op aparte pagina's. Wil jij weten hoe het maken van de kunstprojecten tot stand zijn gekomen? Bekijk de verhalen van Max en Nina hieronder.