Over ons


Bij Pels Rijcken realiseren we ons dat de waarheid nooit ééndimensionaal is. Dat zaken die ogenschijnlijk strijdig zijn soms dichtbij elkaar liggen. Dat er tegengestelde belangen zijn, maar ook gemeen­schap­pelijke. Juist in een samenleving die com­plexer en meer verweven is dan ooit. Wat ons onderscheidt binnen de wereld van advoca­tuur is onze bestuurlijk politieke antenne. Wij begrijpen hoe het is om te werken met comp­lexe belangen. Met uiteenlopende wensen van diverse stake­holders. We weten dat de context telt. En dat een onafhankelijke juridische blik het verschil maakt.

Diversiteit en inclusie

Jaarlijks verwelkomen we een groot aantal advocaat-stagiairs en nieuwe (juridisch) medewerkers. Ze vormen een bron van vernieuwing voor ons kantoor. We vinden het belangrijk dat zij zich niet alleen binnen hun vakgebied ontwikkelen, maar ook als persoon. Om dat te bereiken is een open kantoorcultuur nodig. Samen hebben we een gedragscode ontwikkeld waarin is vastgelegd hoe we dat doen.

Daarnaast is een van onze pijlers van de organisatiestrategie diversiteit en inclusie. We willen zoveel mogelijk een afspiegeling van de samenleving zijn én we vinden het belangrijk dat medewerkers zichzelf kunnen zijn, ongeacht achtergrond, geslacht, ras, etniciteit, godsdienst, seksuele geaardheid, genderidentiteit, genderexpressie, sekse of gezinssituatie. Klik hier hoe we dit bevorderen.

Kennismaken


Ben jij benieuwd of Pels Rijcken bij jou past? Kom dan met ons kennismaken. Dit kan op vele manieren. We organiseren regelmatig juridische activiteiten vanuit ons kantoor in Den Haag en nemen deel aan evenementen zoals congressen, banenmarkten en carrière­beurzen.

Maak kennis met onze jonge meesters


Voor onze arbeidsmarktcampagne hebben wij het kunstproject 'jonge meesters door jonge meesters' gelanceerd. Talentvolle jonge fotografen belichten het werk van onze jonge meesters Mohammed Kalmoua, Max Beekes, Sara van Winzum en Max Pijlman. Benieuwd naar hun verhalen?

Overzicht vacatures