Werken bij Pels Rijcken

Kies jij voor een uitdagende carriere bij een groot advocatenkantoor?

Wij zijn Pels Rijcken, een top 10 advocatenkantoor gevestigd naast het Centraal Station in Den Haag. Met ruim 350 kantoorgenoten hebben we de mentaliteit om dagelijks op het hoogste niveau te presteren. We stimuleren elkaar het beste uit onszelf te halen. Wat ons onderscheidt binnen de wereld van de advocatuur, is onze bestuurlijk politieke antenne.

Wil jij meewerken aan zaken die grote (maatschappelijke) impact hebben op ons dagelijks leven? Dat kan! Want wij hebben een speciale positie in de markt. Zo is de Staat een belangrijke cliënt en één van onze partners is zelfs de landsadvocaat. Onze zaken halen regelmatig het landelijke nieuws. 

Jonge meesters door jonge meesters

Wat hebben advocaten en fotografen met elkaar gemeen? Beide beroepsgroepen lijken op het eerste gezicht van elkaar te verschillen, maar er zijn duidelijke overeenkomsten. Creativiteit, oog voor detail en zorgvuldig­heid kenmerken zowel advocaten als fotografen.

Voor  onze arbeidsmarktcampagne hebben wij het kunst­project 'jonge meesters door jonge meesters' gelanceerd. Talentvolle jonge fotografen belichten het werk van onze jonge meesters Mohammed Kalmoua, Max Beekes, Sara van Winzum en Max Pijlman. Benieuwd naar hun verhalen?

Ontwikkeling

Pels Rijcken is continu op zoek naar talentvolle mensen. Maar let op; de lat ligt hoog. Zie je dit als een uitdaging, spreekt ons kantoor je aan en denk je over de juiste instelling en ambitie te beschikken? We zien je online sollicitatie graag tegemoet.