Oriënteren op de advocatuur

Ben jij benieuwd of Pels Rijcken bij jou past? Kom dan met ons kennismaken. Je kunt je op vele manieren oriënteren. Bijvoorbeeld door het lopen van een stage, op pad te gaan met een van onze jonge meesters en natuurlijk onze masterclass mr. Z.
 
We organiseren regelmatig advocatuurlijke activiteiten op ons mooie kantoor in Den Haag. Ook vind je ons regelmatig bij evenementen zoals congressen, banen­markten en carrière­beurzen. Want wij maken graag kennis met jou!

Masterclass mr. Z

Onze masterclass mr. Z (klinkt als: meesterzet) zal dit jaar plaatsvinden op 1, 2 en 3 mei 2024. In deze editie ga je aan de slag met een fictieve, maar realistische casus. Samen met je team moet jij de overwinning behalen voor je cliënt. Wat zijn de feiten, waar liggen de valkuilen? Inhoud, argumentatie, strategie en een bulletproof pleidooi. Daar gaat het om. Makkelijk is het niet, leerzaam zeker wel. Naast de inhoudelijke invulling is er uiteraard ook tijd voor ontspannende momenten waarbij je verschillende kantoorgenoten ontmoet. Benieuwd wat mr. Z inhoudt? Bekijk dan hier het filmpje van de laatste editie.
 
De inschrijving voor deze editie is helaas gesloten. 

Studentstage

Ben je op zoek naar een studentstage in de advocatuur? Ontdek of Pels Rijcken bij jou past tijdens een oriëntatiestage van twee maanden (40 uur per week) in Den Haag. In deze periode maak je deel uit van onze dagelijkse praktijk. De stage is gevarieerd en super leerzaam! Je gaat mee naar zittingen, schuift aan bij sectievergaderingen en je wordt betrokken bij onze unieke zaken. Zo ontdek je of dit werk en onze manier van werken bij jou past.

Spreekt bovenstaande jou aan solliciteer dan voor een stage. 

Heb je vragen, neem contact op met Elise Lensink.
 
Solliciteer

Meet the Meesters

Wil jij tijdens een boottocht door Den Haag op laagdrempelige wijze kennismaken met Pels Rijcken? 

De sectie Bouw- en aanbestedingsrecht is gespecialiseerd in het privaatrechtelijke bouwrecht en het nationale en Europese aanbestedingsrecht en heeft zowel een grote proces- als adviespraktijk. De advisering speelt zich daarbij vaak af binnen een politiek-bestuurlijke context. Onze jonge meesters zullen je alles vertellen over ons kantoor en de werkzaamheden. Daarnaast is er natuurlijk ruimte om al je vragen te stellen.
 
Ben jij benieuwd naar ons kantoor en word je enthousiast van het Bouw- en aanbestedingsrecht? Meld je dan nu aan voor deze speciale Meet the Meesters.
 
N.B.: Voor deze bijeenkomst wordt geen cv-selectie gehanteerd. Als je je aanmeldt krijg je van ons een uitnodiging.

  
Meld je aan!

Op pad met Pels

Kennismaken met een kantoor is in deze tijd nog niet zo makkelijk. Om er voor te zorgen dat je toch op een laagdrempelige en informele manier kunt ontdekken of Pels Rijcken bij je past, hebben wij het nieuwe concept ‘op pad met Pels’ ontwikkeld. ‘Op pad met Pels’ geeft bachelor- en masterstudenten de mogelijkheid om informeel kennis te maken met Pels Rijcken. In de plaats waar jij woont of studeert spreek je af met één van onze jonge advocaten die ook in de buurt woont en maak je een wandeling of drink je ergens een kop koffie. Tijdens deze ontmoeting kun je al jouw vragen stellen en leer je in korte tijd het kantoor beter kennen. Na afloop van het gesprek neemt onze recruiter contact met je op om eventuele overige vragen te beantwoorden en mogelijke vervolgstappen te zetten.

Aanmelden
Overzicht vacatures