Complexe belangen

Bij ons wordt de mentaliteit om dagelijks om het hoogste niveau te presteren gedeeld. Iedereen wordt gestimuleerd het beste uit zichzelf en elkaar te halen en het belang van de cliënt staat daarbij altijd centraal. We zijn een echt litigation kantoor, we procederen veel, meer dan gemiddeld. Wat ons onderscheidt is dat we begrijpen hoe het is om te werken met complexe en tegengestelde belangen die spelen in de samenleving.

Max en Sanja

Max Beekes is in 2018 gestart als advocaat. Hij staat wekelijks in de rechtszaal om het Open­baar Ministerie te ondersteunen. Voor het kunst­project werd hij gefotografeerd door Sanja Marusic. Sanja liet zich inspireren door één van Max zijn zaken, waarbij krakers een kort geding aanspanden na een voorgenomen ontruiming door het Openbaar Ministerie.
“Ik sta gemiddeld één keer per week in de rechtszaal.” Max Beekes
Zaken met maatschappelijke impact leveren veel uitdagingen op, vertelt Max. “Het belang­rijkste is om bij iedere zaak los te komen van het verhaal van de eiser. De uitdaging daar­bij is om de visie van een cliënt zo goed mogelijk te verwoorden op papier of te bepleiten in de rechtszaal en daarbij ook de belangen van de wederpartij niet uit het oog te verliezen. ” Hij vertelt meer over zijn werk in onderstaande video.
“De balans tussen weloverwogen te werk gaan en een gezonde dynamiek.” Max Beekes

Ontdek de verhalen

Pels Rijcken behartigt de belangen van de Staat, publieke organisaties én ondernemingen. We doen veelal zaken met maatschappelijke impact. Zaken die er toe doen. Bekijk ook het verhaal van Mohammed Kalmoua, Nina Bontje en Max Pijlman hieronder.